Matematik

Funktionsundersøgelse (maple)

12. april 2015 af snylt (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Denne opgave skal kun beregnes i Maple!

Givet funktionerne:     f(x) = x3 + 2x2 - 3x - 4   og   g(x) = 0,75x + 2,5
a)    Løs f(x) = 0

hvad skal jeg gøre i Maple?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2015 af peter lind

Jeg kender ikke maple; men du kan jo starte med at slå op i hjælpefunktionen eller manualen


Svar #2
13. april 2015 af snylt (Slettet)

....


Svar #3
13. april 2015 af snylt (Slettet)

Nogen der kan hjælpe?


Skriv et svar til: Funktionsundersøgelse (maple)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.