Matematik

Differentialligninger

13. april 2015 af Sneharusha (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogle, som vil hjælpe med den sidste delopgave:


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2015 af mathon

Hvis
           y=c\cdot e^{\frac{1}{2}x^2}-1 er en løsning til
er
           y{\, }'=x+x\cdot y

hvilket du undersøger om er tilfældet.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. april 2015 af mathon

Hint:
            med y=c\cdot e^{\frac{1}{2}x^2}-1
            er
                     x\cdot y=x\cdot c\cdot e^{\frac{1}{2}x^2}-x


Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.