Matematik

Bestem parametre a og b

13. april 2015 af Linneaalbrechtsen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Opgave 1) En lineær sammenhæng y = a·x + b har en graf, der går igennem to punkter: P1 = (-2, -3) og P2 = (10, 27) 
a) Bestem parametrene a og b. 

Nogle der kan hjælpe mig? Har ingen idé om hvad jeg skal gøre. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2015 af peter lind

Indsæt de to punkter i linjens ligning. Det giver to ligninger til bestemmelse af a og b. Der findes også færdige formler, som står i din bog


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. april 2015 af PeterValberg

Se eventuelt video nr. 4,6 og 7 på denne [ VIDEO-LISTE ] fra FriViden.dk

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Bestem parametre a og b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.