Matematik

hjælp så er i søde.. :)

14. april 2015 af dittehansen3009 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

svendsen er taget på udalg han har set på en skjorte til normalprisen 499 kr. og en t- shirt til normalprisen 199 kr. på begge varer er der 35 % rabat 

hvor meget skal der betales for disse varer? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2015 af mathon

betaling:
                 \left ( \left (499+199 \right )\; kr \right )\cdot (1-0,35)


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. april 2015 af hstreg (Slettet)

Pris med rabat = (1 - 0.35) * (499 kr. + 199 kr.) = 453.7 kr.


Skriv et svar til: hjælp så er i søde.. :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.