Matematik

Isolering af d

14. april 2015 af Caro2003 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Isoler d i formlen:

a^2+b*d=c^2 

er ikke så god til isolering men er dette rigtigt??

d = c^2 - a^2 : b

:-D


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2015 af Denforvirredebille (Slettet)

Det er rigtigt nok :D


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. april 2015 af mathon

             d = (c^2 - a^2) : b


Skriv et svar til: Isolering af d

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.