Matematik

Optimering

15. april 2015 af skolelæse (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle, har sidet fast ved denne opgave i lang tid. Jeg har vedhæftet den som fil, da der er et billede i nok vil finde behjælpligt.

på forhånd tak :)

Vedhæftet fil: opgave.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2015 af mathon

             L(x)=x+2\cdot \frac{800}{x}\; \; \; \; \; \; x>0

             L(x)=x+ \frac{1600}{x}\; \; \; \; \; \; x>0


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. april 2015 af mathon

             L{\, }'(x)=1- \frac{1600}{x^2}\; \; \; \; \; \; x>0

  Løs
             L{\, }'(x)=0


Svar #3
16. april 2015 af skolelæse (Slettet)

Det er mest det sidste spørgsmål,som at jeg har problemer med ?


Skriv et svar til: Optimering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.