Matematik

Potens til brøk

16. april 2015 af lp4654 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Skal omskrive denne potens til brøk 3−5 

kan slet ikke se hvordan jeg gør 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

3-5 = 1/35 = 1/243


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. april 2015 af SuneChr

Du kan se, hvordan du gør

3^{-5}=\frac{3^{-5}}{1}=\frac{3^{-5}}{1}\cdot \frac{3^{5}}{3^{5}}=\frac{3^{-5+5}}{3^{5}}=\frac{3^{0}}{3^{5}}=\frac{1}{3^{5}}


Skriv et svar til: Potens til brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.