Matematik

Differentialligninger

16. april 2015 af unicorn12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg håber der er nogen der kan hjælpe mig i gang med de forskellige delspørgsmål i denne opgave

Vedhæftet fil: 2.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2015 af mathon

b)
                    N(t)=\frac{3500}{1+C\cdot e^{-k\cdot 3500\cdot t}}
    og

                    \frac{\mathrm{d} N}{\mathrm{d} t}=2=k\cdot 3\cdot \left ( 3500-3 \right )
                   N(0)=3=\frac{3500}{1+C\cdot e^{-k\cdot 3500\cdot 0}}


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. april 2015 af Soeffi

a) Der er tale om logistisk vækst.


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. april 2015 af mathon

c)
                    3000=\frac{3500}{1+C\cdot e^{-k\cdot 3500\cdot t}}

                    C\cdot e^{-k\cdot 3500\cdot t}=\frac{1}{6}

                    e^{-k\cdot 3500\cdot t}=\frac{1}{6C}

                    e^{k\cdot 3500\cdot t}=6C

                    k\cdot 3500\cdot t=\ln(6C)

                    t=\frac{\ln(6C)}{3500k}


                                      


Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.