Fysik

Kredsløb

16. april 2015 af l2235 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har linket opgaven alt hjælp kan bruges, men forklar gerne meget enkelt/ tydeligt da jeg har svært ved at forstå fysik. Mange tak på forhånd. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2015 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. april 2015 af mathon

                          P_{samlet}=P_1+P_2

                          P_{samlet}=U\cdot I+R\cdot I^2

                          P_{samlet}=(10\; V)\cdot (2\; A)\; \; +\; \; (6\; \Omega )\cdot (2\; A)^2


Svar #3
16. april 2015 af l2235 (Slettet)

Mange tak Svar #2 :-)


Svar #4
16. april 2015 af l2235 (Slettet)

Hvad med hvis jeg skal finde spændingen over R2 ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. april 2015 af peter lind

#4 Se svaret i din forrige tråd


Svar #6
16. april 2015 af l2235 (Slettet)

#5 Det svar du kom med hjalp mig ikke 


Brugbart svar (0)

Svar #7
16. april 2015 af peter lind

Du kender strømmen gennem modstanden og modstanden. Så kan du finde spændningen ved at bruge Ohms lov


Skriv et svar til: Kredsløb

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.