Matematik

Ligninger

21. april 2015 af mads12olsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

d


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2015 af mette48 (Slettet)

y=-x+5

indsæt 3 i stedet for x og regn ud

y=-x+5

indsæt -2 i stedet for y og løs ligningen


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. april 2015 af mathon

2.

               x=5-y

               x=5-(-2)=7


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

(Trådstarter har for vane at slette spørgsmålet, når der er givet svar).


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.