Matematik

Eksponentialfunktioner

22. april 2015 af Emmaweis (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg er har fået en aflevering for der indeholder disse ligninger og jeg kan desværre ikke ifnde ud af at løse dem, da jeg ikke forstår de mange lighedstegn. Så jeg vil virkelig blive glad for lidt hjælp

4,6x=7,2=1,3

2,5*3,8x=4=0,35

8,2*9,4x=5,3*7x=-1,48


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2015 af mathon

Der menes vel

          Løs
                    4,6= 7,2
og
          Løs
                    4,6= 1,3


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. april 2015 af mathon

    Løs
                    4,6= 7,2

                    \log(4,6)\cdot x=\log(7,2)

                    x=\frac{\log(7,2)}{\log(4,6)}
                 


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. april 2015 af mathon

  Løs
                    4,6= 1,3

                    \log(4,6)\cdot x=\log(1,3)

                    x=\frac{\log(1,3)}{\log(4,6)}


Skriv et svar til: Eksponentialfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.