Matematik

differentielregning

22. april 2015 af piabing (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvordan løser jeg denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2015 af mathon

tangentligning
i P(2,4):
                           y=f{\, }'(2)\cdot (x-2)+4


Svar #2
22. april 2015 af piabing (Slettet)

kan du forklare mig hvordan du er kommet frem til det?

Min facitliste siger godt nok noget andet


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. april 2015 af mathon

Du skulle jo selv regn færdig.

              y=f{\, }'(2)\cdot (x-2)+4

              y=\frac{2^3+1}{4}\cdot (x-2)+4

              y=\frac{9}{4}\cdot (x-2)+4

              y=\frac{9}{4}x -\frac{9}{2}+\frac{8}{2}

            y=\frac{9}{4}x -\frac{1}{2}


Svar #4
22. april 2015 af piabing (Slettet)

punktet som jeg får givet, er det a og b eller er det x og y?


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. april 2015 af mathon

          P(2,4)=(x,y)


Skriv et svar til: differentielregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.