Matematik

hjælp

22. april 2015 af sarahansenhans (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle er der nogen som kan hjælpe med vedhæftet opgave?

hilsen Sara

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2015 af mathon

for de ligefrem proportionale størrelser x\; og\; y
gælder:
                            \frac{y}{x}=k(onstant)
og
                            \frac{18}{3}=k

                             y=k\cdot x

                             x=\frac{y}{k}


Svar #2
22. april 2015 af sarahansenhans (Slettet)

men hvordan ville du skrive det op som resultat? kan det passe at t er lig 6 og s lig 5?


Svar #3
22. april 2015 af sarahansenhans (Slettet)

dvs t=12 og s= 5


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. april 2015 af mathon

#2

                           \begin{array} {|c|c|c|c|} \hline x&2&3&s=5\\ \hline y&t=12&18&30\\ \hline \end{array}


Svar #5
22. april 2015 af sarahansenhans (Slettet)

mange tak:)


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.