Matematik

Ligning

23. april 2015 af sørenhansen11 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der en der kan hjælpe mig med denne ligning? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2015 af mathon

           \frac{567}{500}=(1+r_{\aa r})^5

           1{,}134=(1+r_{\aa r})^5

           1{,}134^{\frac{1}{5}}=1+r_{\aa r}

           r_{\aa r}=1{,}134^{0,2}-1

          


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.