Matematik

Gennemsnitshastighed

26. april 2015 af confused1 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hej. Med hvilket gennemsnitsfart sejler M/S Ertholm, hvis turen tog 55 min?                                               Er denne formel korrekt? 55/60x60?

Tak på forhånd,

Bjørn


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2015 af mathon

         55 min = 11/12 time

         gennemsnitsfart = v_{middel}=\frac{af\! stand}{\frac{11}{12}\; time}=\frac{12\cdot af\! stand}{11\; timer}


Svar #2
26. april 2015 af confused1 (Slettet)

Tak!


Svar #3
26. april 2015 af confused1 (Slettet)

Mange tak :D


Svar #4
26. april 2015 af confused1 (Slettet)

Bliver det så ikke 60 km/t?


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. april 2015 af mathon

Du har ikke oplyst sejlafstanden.


Svar #6
27. april 2015 af confused1 (Slettet)

Der er ingen afstand. Kun tid.


Skriv et svar til: Gennemsnitshastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.