Matematik

Bestem funktion for skiftespor samt vælge punkt på rød kurve

27. april 2015 af 12345abc (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der en der vil hjælpe med opgaven, der bliver beskrevet i vedhæftede fil?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2015 af SuneChr

Lad x0 være dén x-værdi, hvor skiftesporet starter.
Der skal da gælde:
g (x0) = h (x0)   ∧
g '(x0) = h '(x0)
h (x) = ax2 + bx + c   er funktionen for skiftesporet.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. april 2015 af Soeffi


Skriv et svar til: Bestem funktion for skiftespor samt vælge punkt på rød kurve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.