Matematik

Integral

29. april 2015 af blabalbla (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogle der kan hjælpe med denne opgave?

En funktion f er givet ved f(x) = x^2 -6x + 10

En punktmængde M er bestemt ved M = {(x,y)|f(x)\leq y \leq 2}

Bestem arealet af M 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2015 af mathon

      Beregn først
                                  f(x) = 2     for at finde integrationsgrænserne.

      Dernæst:
                                  A_{M}=\int_{a}^{b}(2-f(x))\, \textup{d}x


Svar #2
29. april 2015 af blabalbla (Slettet)

Jeg får svaret til -1,33? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej, det er ikke korrekt. Fortegnet er forkert.


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. april 2015 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.