Matematik

Opg

30. april 2015 af Mayyaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kan nogen hjælpe mig med den vedhæftede opg?

Vedhæftet fil: opg.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
30. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

Se på funktionernes fortegn, og på funktionernes opførsel for x → 0+ og for x → ∞ .


Svar #2
30. april 2015 af Mayyaa (Slettet)

Så h(x) = C

g(x) = A

og f(x) = B


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, det er korrekt.


Svar #4
30. april 2015 af Mayyaa (Slettet)

Tak :-)


Skriv et svar til: Opg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.