Matematik

hjælp

01. maj 2015 af vinther96 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Lad f (x) = 3 * 1,4x. Omskriv til formen f (x) = b*ekx. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2015 af SuneChr

Benyt identiteten
ax = ex·ln a


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. maj 2015 af Andersen11 (Slettet)

Funktionen skal formodentlig læses

        f(x) = 3 · 1,4x


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.