Kemi

Mængdeberegning

14. maj 2015 af peal2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogle der kan hjælpe med opgave 4 A? Se vedhæftet fil.


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2015 af mathon

4a)
      afvejning af SnCl_2* 2H_2O          

                 m\left (SnCl_2* 2H_2O \right )=V\cdot c\cdot M=\left ( 0{,}500\; L \right )\cdot \left(0{,}264\; \frac{mol}{L}\right)\cdot \left ( 207{,}63128\; \frac{g}{mol} \right )


Skriv et svar til: Mængdeberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.