Matematik

Bevis potensfunktion

14. maj 2015 af LolLars (Slettet) - Niveau: A-niveau

HAr vedhæftet et dokument med et bevis jeg ikke ved hvad er for? er det beviset der viser en relativ tilvækst i x giver en relativ tilvækst i y? 


Svar #1
14. maj 2015 af LolLars (Slettet)

Er beviset det samme som/beviser det samme som hvis man have bevist (1+ry)=(1+rx)a?? :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2015 af peter lind

Jeg forstår ikke dit problem. I teksten står der hvad der skal bevises. I beviset er der en matematisk formulering af det, npr du ser på start og slut


Svar #3
14. maj 2015 af LolLars (Slettet)

Jeg forstår ikke om man beviser at når der forekommer en relativ tilvækst i x, så forekommer en relativ tilvækst i y? og om dette også kan bevises ved at bevise (1+ry)=(1+rx)a? :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. maj 2015 af mathon

          1+r_y=\left (1+r_x \right )^a

          1+r_x=\left (1+r_y \right )^{\frac{1}{a}}


Skriv et svar til: Bevis potensfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.