Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Vandret addition

19. maj 2015 af Esterificering (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej 

Vi skal lave vandret addition af to markeder, med følgende funktioner: 
Marked 1: MR = -0,5Q+500
Marked 2: MR = 350 

Hvordan gøres dette når det ene marked kun har en konstant og dermed intet Q, vi plejer nemlig at isolere Q i MR funktionerne og så lægge dem sammen. 

Håber I kan hjælpe 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2015 af mathon

Marked 1: MR = -0,5Q+500
Marked 2: MR =  0·Q + 350 


Skriv et svar til: Vandret addition

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.