Matematik

isolering

19. maj 2015 af piabing (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der kan forklare mig, hvordan jeg kan løse denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2015 af SuneChr

1) Gang med (r + s) på begge sider
2) Gang med p inde i parentesen
3) Isolér ps
4) Dividér med p på begge sider.


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. maj 2015 af PeterValberg

Multipliér begge sider med (r + s)
Dividér begge sider med p
Subtrahér r på begge sider

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
19. maj 2015 af piabing (Slettet)

sådan her: p*(r+s)=4*(r+s)/(r+s)*(r+s)


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. maj 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Du har fået et (r+s) for meget på højre side.

p*(r+s) = 4*(r+s)/(r+s)  <=>

p*(r+s) = 4

Fortsæt nu som beskrevet ovenfor. 


Skriv et svar til: isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.