Kemi

PH og stofmængdekoncentration

22. maj 2015 af Anonym97 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej SP

Er der en der vil hjælpe mig med denne opgave? :)

Det haster lidt!!!


Svar #1
22. maj 2015 af Anonym97 (Slettet)

Virkelig ingen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. maj 2015 af ChemistryIsKey

For at kunne hjælpe dig med opgaven, er det vigtigt du skriver hele opgaven. Jeg kender denne opgave, og idet du udelukker deklarationen for midlet, kan opgaven ikke løses. Hvis du kan skrive denne info med, så kan vi godt hjælpe dig :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. maj 2015 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. maj 2015 af Soeffi

a) For en svag syre har du: pH = 0,5·(pKs - log(cs)) = 0,5·(4,96 - log(0,0019)) = 3,84


Svar #5
24. maj 2015 af Anonym97 (Slettet)

svar #2 her er hele beskrivelsen.


Skriv et svar til: PH og stofmængdekoncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.