Fysik

Kredsløb

25. maj 2015 af Searchmath (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Jeg har beregnet strømmene og spændingerne i et kredsløb. Jeg får I0= 2mA, I1= 1 mA, I2 = 1 mA og Va= 2 V og Vb= 1 V

er dette korrekt? :)

Vedhæftet fil: kredsløb.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2015 af Soeffi


Svar #2
25. maj 2015 af Searchmath (Slettet)

#1: Hvordan kan man indsætte billedet i tråden:)?

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. maj 2015 af hesch (Slettet)

#0:  Se denne tråd:   https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1606334

#2:  Jeg er også interesseret.


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. maj 2015 af hesch (Slettet)

#0:   PS:  Ja, det er korrekt  ( ses let af bekvemme værdier og lidt hovedregning ).


Brugbart svar (1)

Svar #5
25. maj 2015 af Soeffi

#2 #1: Hvordan kan man indsætte billedet i tråden:)?

Lidt kompliceret: højreklik på billedet og vælg: kopier billedets url eller adresse. Indsæt derefter adressen i adressefeltet i billededitoren, som åbnes ved at trykke på billedikonet i den almindelige editor.


Brugbart svar (1)

Svar #6
25. maj 2015 af hesch (Slettet)

#5:  Tak, Soeffi.


Svar #7
25. maj 2015 af Searchmath (Slettet)

Tak:)

Skriv et svar til: Kredsløb

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.