Fysik

Fysik A skriftlig eksamen maj 2015

26. maj 2015 af gluck123 (Slettet) - Niveau: A-niveau
Hej,
Var der nogle der var oppe til fysik A eksamen i dag? (26.maj 2015)

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2015 af frederikea (Slettet)

Jeg var :-)


Svar #2
29. maj 2015 af gluck123 (Slettet)

Kunne jeg ikke se din besvarelse? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. maj 2015 af frederikea (Slettet)

1.a: 44,06 Ω

1.b: 994 W

2.a16667HO-->16668ER+0-1e+v

2.b: ?

3.a: 456,5 kJ

3.b:228,5kW

4.a: 2,17 Kg

4.b1,45*10-20N

5.a: 100 C

5.b -1,78 V

6.a: 2,70*10-3s

6.b: ?

6.c: ?

7.a: 14,3 m/s (afhænger af hvilke værdier man har tildelt) 


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. maj 2015 af Yofo (Slettet)

Hvordan udregnede i 1b? for jeg ser på den lige nu, og har lyst til at lave en regression over tabelværdierne men er ikke sikker på hvordan jeg helt skal lave den.


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. maj 2015 af dashed (Slettet)

Ja, hvordan laver man 1b? 


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. maj 2015 af alexandersvanholm

Jeg kan give en kvalificeret besvarelse af opgave 1.b, hvis opgaven bliver vedhæftet i tråden.


Brugbart svar (0)

Svar #7
30. maj 2015 af frederikea (Slettet)

Dette er hvordan jeg har gjort :-)

Vedhæftet fil:1.b fysik.docx

Brugbart svar (0)

Svar #8
31. maj 2015 af Yofo (Slettet)

Dette er eksamenssættet

Vedhæftet fil:Fysik-A-26.-maj-2015.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #9
31. maj 2015 af Yofo (Slettet)

Nogen der har lavet 2b?


Brugbart svar (0)

Svar #10
31. maj 2015 af Yofo (Slettet)

#3 Hvordan har du fået 3b, hvor der er tale om kraft, til at være i kW??


Brugbart svar (0)

Svar #11
31. maj 2015 af frederikea (Slettet)

Man skal finde den gennemsnitlige effekt, og effekten er givet i W


Brugbart svar (0)

Svar #12
31. maj 2015 af frederikea (Slettet)

jeg omregner således:

1 W = 1 J/s

1 J= 1 N*m

dvs. 1 W = 1 (N*m)/s 

først findes den gennemsnitlige kraft (N). skubbet vare i 23 s og strækker sig over 60 m


Brugbart svar (0)

Svar #13
31. maj 2015 af Yofo (Slettet)

Er det så ikke c'eren du taler om? :o


Brugbart svar (0)

Svar #14
31. maj 2015 af frederikea (Slettet)

jo


Brugbart svar (0)

Svar #15
31. maj 2015 af frederikea (Slettet)

ahh du spurgte til 3.b :-)


Brugbart svar (0)

Svar #16
31. maj 2015 af frederikea (Slettet)

Jeg kan se opgave 3 er gået lidt glat, da jeg skulle skrive den ind her, den burde se sådan ud

3.a: 456,5 kJ

3.b: 2,14*107N

3.c: 228,5kW


Brugbart svar (0)

Svar #17
31. maj 2015 af Yofo (Slettet)

Hvordan udregnede du 4b? For jeg har formlen for centripetalkraften, men der er jo ingen omløbstid 


Brugbart svar (0)

Svar #18
31. maj 2015 af frederikea (Slettet)

Omløbstiden findes ved omkreds/hastighed. Hastigheden kan findes ved at beregne omkredsen af centrifugen,  og gange med antallet af omdrejninger pr. sec


Brugbart svar (0)

Svar #19
31. maj 2015 af Yofo (Slettet)

Og hvad har du sat radius til i formlen for centripetalkraften? :) Fordi jeg får slet ikke det samme som du gør 


Brugbart svar (0)

Svar #20
31. maj 2015 af frederikea (Slettet)

interessant, hvad får du? :-)

Radius er 5,3 cm og omkredsen bliver dermed 0,333 m

omdrejningstiden får jeg til 0,021s

massen får jeg til 5,78*10-25kg


Forrige 1 2 Næste

Der er 25 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.