Matematik

AFS-sprogrejse problemregning

31. maj 2015 af sofi162a (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Køreturen fra lufthavnen til plejefamilien er 320 km. Bilen kører i gennemsnit 80 km/t.

6.2 Beregn hvor lang tid køreturen varer.

6.3 Vis ved beregning, hvor hurtigt man skal køre for at klare turen på 3 timer og 12 minutter.

Er der ikke nogle der kan hjælpe mig med de her to opgaver, jeg er helt lost.....


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2015 af OliverHviid

6.2: 320 km/80 km/t = 4 timer.

6.3: x=320 km/3,2 timer = 100 km/t.


Skriv et svar til: AFS-sprogrejse problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.