Matematik

Isoler y

02. juni 2015 af skinkemaster (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej!

Er der nogle her inde som kan hjælpe mig med, at isolere y for de her to ligninger?

Lagervolumen= 3x+1y≤=50

og 

Klargøring = 10x+10y≤=300

På forhånd tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2015 af mathon

…at isolere y for de her to ligninger  \rightarrow  at isolere y i de her to uligheder

           Lagervolumen:
                                      3x+y\leq 50

                                      y\leq 50-3x

           Klargøring:
                                      10x+10y\leq 300

                                      x+y\leq 30

                                      y\leq 30-x

                                     


Svar #2
02. juni 2015 af skinkemaster (Slettet)

Tak mester :-D


Skriv et svar til: Isoler y

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.