Matematik

Forboblingskontant

03. juni 2015 af Mat19 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvornår bruger man

T2=\log 2/\log a

frem for 

T2=x2-x1 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. juni 2015 af PeterValberg

T2=x2-x1

kræver at du er klar over, at:           f(x2) = 2·f(x1)

T2=\log 2/\log a

kan bruges til at bestemme fordoblingskonstanten, når du kender forskriften.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. juni 2015 af 123434 (Slettet)

Fordoblingskonstanten bruges ved eksponentielle funktioner

f(x)=b*ax

T2=log(2)/log(a)  a>1


Skriv et svar til: Forboblingskontant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.