Matematik

Rod/potens-regneregel

03. juni 2015 af Miebuus (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad kaldes denne \sqrt[n]{a}=a^{\frac{1}{n}} regneregel?

Ligesom at denne  \frac{a^{n}}{a^{p}}=a^{n-p} hedder potensregneregel nr. 2. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. juni 2015 af alexandersvanholm

Endnu en potensregel. Den n'te rod af et tal kan beskrives som potens.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. juni 2015 af Therk

At du (eller din lærer/bog) kalder den nederste for potensregel nr. 2 er ikke et universelt navn. Du bør ikke hænge dig i sådanne navne, andet end at det er, som nævnt i #1: Potensregneregler.


Skriv et svar til: Rod/potens-regneregel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.