Matematik

Kvasikonveks

05. juni 2015 af Jegharbrugforhjælpp (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvornår er en funktion kvasikonveks? Når både den indre og ydre er  voksende??? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2015 af Drunkmunky (Slettet)

En funktion f:K->R, hvor K er en konveks delmængde af R, er kvasikonveks hvis der for alle x og y i K og for alle α i [0,1] gælder, at f(\alpha x+(1-\alpha)y)\leq\max\left\lbrace f(x),f(y)\right\rbrace.


Skriv et svar til: Kvasikonveks

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.