Tysk

Tysk redemittel

05. juni 2015 af Uddannelse2016 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen,

Hvis nogle skulle ligge inde med nogle gode vendinger/sætninger/redemittel til eksamen, vil jeg meget gerne have dem. Jeg skal til 24-timers eksamen i Tysk B snart, så det ville betyde meget, hvis i vil dele disse.

Jeg tænker især på sætninger, der kan hjælpe med at holde samtalen igang når jeg er færdig med mit eget oplæg. :-)

På forhånd tak! 

Mvh.


Svar #1
05. juni 2015 af Uddannelse2016 (Slettet)

Bump :-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. juni 2015 af Stygotius (Slettet)

Efter min mening = meiner Meinung nach

Jeg  tror = ich glaube

jeg synes = ich finde

Historien foregår (udspiller sig) i Berlin = Die Handlung spielt in Berlin

Han er forelsket i en pige  =  er ist in ein (akk. !!) Mädchen verliebt

før krigen  =  vor dem Krieg

før krigen begyndte = bevor der Krieg begann

i begyndelsen = Am Anfang

til slut = am Ende


Skriv et svar til: Tysk redemittel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.