Matematik

Bevis til integralregning

10. juni 2015 af Gandhara (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg sidder her med 2 beviser som jeg skal gennemgå, men jeg forstår slet ikke den måde de er formuleret på. Jeg kan ikke gennemskue HVAD jeg skal bevise:

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2015 af Soeffi

Det kommer an på, hvad du må gå ud fra. Du skal nok bruge definitionen af arealet under kurven for f(x) i anden opgave.

Se evt. https://www.youtube.com/watch?v=19FT6b9VMTY.


Svar #2
11. juni 2015 af Gandhara (Slettet)

#1

Men hvordan skal jeg håndtere den første bevis? Jeg er stadig ikke helt med.


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. juni 2015 af Soeffi

#2. Første sætning er, at stamfunktionerne for en funktion adskiller sig fra hinanden ved, at man kan lægge en konstant til for at komme fra den ene til den anden. Det burde følge af, at en konstant differentieret giver nul.


Svar #4
11. juni 2015 af Gandhara (Slettet)

#3

Men jeg synes ikke at, jeg ser, at jeg skal bevise at noget gerne skulle give 0, i første bevis?


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. juni 2015 af peter lind

Hvis den afledede af en funktion er 0 er funktionen konstant

F(x) stamfunktion til f(x) => F'(x) = f(x)

(F1(x)-F2(x) )¨ = F1(x)'-F2'(x) = f(x)-f(x)


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. juni 2015 af Soeffi

Prøv evt. at sige, at F1(x) - F2(x) må være en funktion g(x). Bevis at g(x) = k.


Skriv et svar til: Bevis til integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.