Matematik

Please hjælp mig!!!!!

14. juni 2015 af Asey0001 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hejsa allesammen.

Jeg har en opgave som jeg ikke kan finde ud af og jeg håber at i vil hjælpr mig.

Opgaven lyder følgende:

Hvor mange små bægre popcorn skal der mindst sælges, for at overskuddet bliver større end 1000 kr.

Jeg ved at et bæger koster 10 kr. Jeg har også en ligning som hedder: Y= 1,75+ 500.

Der er også et hint mere, men ved ikke om man kan bruge den til noget. Opgave ovenover den her lyder¨følgende: Angiv ligningen for indtægterne, hvor ligningen så er: Y = 10 gange x (10x)

Venligst svar hurtigst muligt, da den er til imorgen og der er også andre opgaver som jeg ikke helt kan finde ud af.


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2015 af mathon

Formentlig:
                        I(x)=10x-(1{,}75x+500)

                        I(x)=8{,}25x-500


Svar #2
14. juni 2015 af Asey0001 (Slettet)

Forstår det ikke helt???


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. juni 2015 af mathon

Skriv opgaveteksten mere præcist, inden det ender helt i gætteri.


Skriv et svar til: Please hjælp mig!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.