Matematik

renteformlen

14. juni 2015 af Alice132 (Slettet) - Niveau: C-niveau

nogen der kan forklare mig hvordan en størrelse i renteformlen kan findes, når de 3 andre størrelser er kendt??

please. det haster....


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2015 af mathon

               K_n=K_0\cdot (1+r)^n

                     K_0=K_n\cdot (1+r)^{-n}

                      r=\left (\frac{K_n}{K_0} \right )^{\frac{1}{n}}-1

                      n=\frac{\log\left (\frac{K_n}{K_0} \right )}{\log(1+r)}


Skriv et svar til: renteformlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.