Fysik

Omregning fra my til kg. HASTER MEGET!!!

14. juni 2015 af 102938475 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

Jeg har problemer med, at finde ud af hvor meget 1 my svare til i kg. 

Der er en opgave, hvor der stod, at 

236,052595 \mu = 3,91974508*10^{-25}kg

Men det kan jeg ikke kommer frem til. Derfor er jeg  ret sikker på, at jeg omregner det forkert. 

Håber I kan hjælpe mig. På forhånd. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2015 af mathon

                       1 \; g=10^{-3}\; kg=\{N_A\}\; u

                       1\; u=\frac{10^{-3}}{6{,}02214\cdot 10^{23}}\; kg=1{,}66054\cdot 10^{-27}\; kg


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. juni 2015 af mathon

        


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. juni 2015 af mathon

                       1 \; \mu g=10^{-9}\; kg


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. juni 2015 af mathon

       

               236{,}052595 \; u=\left (236{,}052595\; u \right )\cdot \left ( 1{,}66054\cdot 10^{-27}\; \frac{kg}{u} \right )=3{,}91975\cdot 10^{-25}\; kg


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. juni 2015 af Soeffi

#0. Du forveksler μ (mikro) med u (unit). Unit er massen af et hydrogen-atom (1-isotopen af hydrogen) i kilogram.


Skriv et svar til: Omregning fra my til kg. HASTER MEGET!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.