Matematik

Hvad er x og hvad er y?

14. juni 2015 af cake8184 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvad er x og y i følgende kordinat:

f(2)=3


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2015 af 123434 (Slettet)

f(x) er en anden måde at skrive y på. f(x) afhænger af x's værdi

i dit tilfælde er y=3 og x=2

Når x er 2, er y 3


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. juni 2015 af Eksperimentalfysikeren

#1 NEJ omvendt! x=2 og y=3.


Skriv et svar til: Hvad er x og hvad er y?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.