Kemi

Redoxreaktioner

14. juni 2015 af svennumsdamenr99 (Slettet) - Niveau: C-niveau

SOS: Hjælp til kemi

Redoxreaktioner!


Svar #1
14. juni 2015 af svennumsdamenr99 (Slettet)

https://docs.google.com/document/d/1UiVbzkVpowl4rOobqE6P4-8Y46PVcJ5PLo6tWOWuPqo/edit?usp=sharing


Svar #2
14. juni 2015 af svennumsdamenr99 (Slettet)

Hjælp til opg. 5, men det kræver, at opg. 3 og 4 er korrekt!


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. juni 2015 af Soeffi

Antal mol KMnO4 fra starten af reaktionen: n(KMnO4)= c * V = 0,02 mol/L * 0,025L = 0,0005 mol.

Antal mol NaHSO3 fra start: n(NaHSO3)= m/M = 0.25 g / 104.032 g/mol = 0.002403 mol

Reaktion: 2MnO4- + SO32- + 2OH- → 2MnO42- + SO42- + H2O

5) Beregn hvor meget hydrogensulfit der er tilbage i opløsningen efter denne reaktion.

Dvs. man skal finde massen af HSO3-?


Skriv et svar til: Redoxreaktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.