Kemi

Opløselighedsprodukt (Ca(OH)2)

15. juni 2015 af Student321 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej Derude

jeg sidder og skal til mundtlig kemi A eksamen, og kan simpelt hen ikke finde ud af dette inde for opløselighedsprodukt:

Hvad sker der med opløselighedsproduktet for calciumhydroxid hvis temperaturen hæves ? 

Håber i kan hjælpe!


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2015 af mathon

Du har
                 \ln(K_O)=\frac{-\Delta G^{\, 0} }{R\cdot T}      

                T\cdot \ln(K_O)=\frac{-\Delta G^{\, 0}}{R}

T og \ln(K_O) er altså omvendt proportionale.

Øges  T mindskes \ln(K_O) dvs K_O mindskes, da \ln(K_O) er en voksende funktion.


Skriv et svar til: Opløselighedsprodukt (Ca(OH)2)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.