Fysik

Udbredelseshastighed

20. juni 2015 af Sara2303 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvilken af disse formler for udbredelseshastighed er rigtige? Min formelsamling siger det ene, og mine noter noget andet. Hvis begge er korrekte, hvad er så forskellen? Og hvornår skal den enkelte bruges fremfor den anden?

1) V = lambda / T

2) V = lambda * f


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. juni 2015 af mathon

                               v=\lambda \cdot f=\lambda \cdot \frac{1}{T}=\frac{\lambda }{T}

så formelsamling og noter stemmer overens.


Svar #2
20. juni 2015 af Sara2303 (Slettet)

Det forstår jeg slet ikke! :O Vil du være sød at uddybe, med mellemregninger? På forhånd 1000 x tak


Skriv et svar til: Udbredelseshastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.