Matematik

Lignin og reducering -JEG HAR GLEMT MEGET I FERIEN!

15. august 2015 af anonymousx (Slettet) - Niveau: A-niveau

SE VEDHÆFTET FOTO 


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. august 2015 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. august 2015 af 123434 (Slettet)

2)

Fordoblingskonstant-altså hvor lang tid der går før noget fordobles

Man kan opstille et udtryk for, hvor mange gange man skal gange a med sig selv for at få 2

ax=2

x*log(a)=log(2)

x=log(2)/log(a) a>1

Halveringskonstant-altså hvor lang tid der går før noget halveres

Man kan opstille et udtryk for hvor mange gange man skal gange a med sig selv for at få 1/2

ax=1/2

x*log(a)=log(1/2)

x=log(1/2)/log(a) 0<a<1


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. august 2015 af 123434 (Slettet)

Kvadratsætninger

(a+b)2=a2+b2+2ab

(a-b)2=a2+b2-2ab

(a+b)(a-b)=a2-b2


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. august 2015 af 123434 (Slettet)

b)

p2-q2 kan vha. kvadratsætninger omskrives til (p-q)(p+q)

(p-q)2 er det samme som (p-q)(p-q)

(p2-q2)/(p-q)2=(p+q)(p-q)/(p-q)(p-q)=(p+q)(p-q)


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. august 2015 af mette48 (Slettet)

Alt det du spørger om hjælp til kan du finde i din matematikbog eller formelsamlingen.

Du har intet gjort selv, så du skal ikke forvente at du "kan huske" det næste gang du skal bruge det.


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. august 2015 af mathon

           \log\left ( \frac{1}{2} \right )=\log\left ( 1)-\log\left (2 )=0-\log\left (2 )=-\log\left (2 )


Skriv et svar til: Lignin og reducering -JEG HAR GLEMT MEGET I FERIEN!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.