Matematik

Brøker

16. august 2015 af Mikkeldkdk - Niveau: 9. klasse

Se vedhæftet billede, hvordan regnes denne ud?

- Andreas


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. august 2015 af SuneChr

\frac{4}{7}:5\, =\, \frac{\frac{4}{7}}{5}\, =\, \frac{4}{5\cdot 7}\, =\, \frac{4}{35}
eller
\frac{4}{7}:5\, =\, \frac{4}{7}\cdot \frac{1}{5}\, =\frac{4\cdot 1}{7\cdot 5}


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. august 2015 af mathon

eller
              \frac{4}{7}:5=\frac{20}{35}:5=\frac{20:5}{35}=\frac{4}{35}


Skriv et svar til: Brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.