Kemi

Fortynding

16. august 2015 af spassernumber12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej, kan nogen hjælpe mig med denne opgave ?:) den er vedhæftet


Svar #1
16. august 2015 af spassernumber12 (Slettet)

jeg har gjort sådan her, men er ikke sikker  [C før * V før = C efter *V efter

solve( 100 mg/L *x = 25 mg/L * 100 mL , x ) = x= 25 mL]             


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. august 2015 af Heptan

#1 Det er korrekt. I et laboratorium hælder man ionbyttet vand i en målekolbe, og hælder de 25 mL oven i. Derefter hælder man forsigtigt vand op til stregen og blander.


Skriv et svar til: Fortynding

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.