Matematik

a=0 og a<0

17. august 2015 af biotek222 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, sidder lige og fumler med to beviser... Hvordan skal beviset for a=0 og a<0 se ud? :)

Håber at der er nogen der kan hjælpe mig...


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. august 2015 af Stats

Der er ikke tilstrækkeligt med oplysninger, til at nogen som helst kan hjælpe dig.

Man har:
 ax2 + bc + c
ax + b
b·xa
ax
t·sin(ax + b)

Man finder a i mange formler og funktionsudtryk, og det er her, at vi ikke ved, hvad du hentyder til.

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: a=0 og a<0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.