Kemi

mængdeberegning hmm

17. august 2015 af tobiasyesyes (Slettet) - Niveau: C-niveau

hey

jeg har kigget på formlerne, som passer ind, men jeg er bare ikke særlig god til at sætte ind og ja... en der kan hjælpe med den opgave, som jeg har vedhæftet? det ville være en stor hjælp!

med venlig hilsen

tobias

Vedhæftet fil: maengde.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. august 2015 af mathon

             m(\underset{vandfrit}{MgCl_2})=V\cdot c\cdot M=(0{,}250\; L)\cdot \left ( 0{,}02\; \frac{mol}{L} \right )\cdot \left ( 95{,}23\; \frac{g}{mol} \right )


Svar #2
17. august 2015 af tobiasyesyes (Slettet)

#1

tak for svar. 0,47615 gram?


Skriv et svar til: mængdeberegning hmm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.