Kemi

Tilstandsformer

20. august 2015 af He231 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle!

Er der nogle, som kan hjælpe med dem her og forklare hvorfor og hvorledes!

Vand smelter H2O ( ) --> H2O ( )

Vand fordamper H2O ( ) --> H2O ( )

Vand sublimerer H20 ( ) --> H20 ( )

Køkkensalt opløses i vand  NaCl ( ) --> Na+ ( ) + Cl- ( )

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Vand smelter H2O (s) --> H2O (l)

Vand fordamper H2O (l) --> H2O (g)

Vand sublimerer H20 (s) --> H20 (g)

Køkkensalt opløses i vand  NaCl (s) --> Na+ (aq) + Cl- (aq)

(s) = fast

(l) = flydende

(g) = gas

(aq) = i vandig opløsning


Svar #2
20. august 2015 af He231 (Slettet)

Tusind tak! :-)


Skriv et svar til: Tilstandsformer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.