Matematik

Vektorer

20. august 2015 af pashtoon123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg vil bare lige spørger, om der nogen der kan se, om jeg har lavet nogle fejl i disse vektorere opgaver: 

a=(2)  b=(4)
    (3)      (-5)

-a = (-2;-3),   2a = (4;9),   3b = (12, -15),   a+b = (6; 9),   a-b = (2;9),   2a+3b = (16; -6),   -3a-5b = (20; 13)

Al hjælp kan bruges ! :&


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2015 af mette48 (Slettet)

2a=(4;8 ) a+b=(2+4;3+(-5))=(6,-2) a-b=(2-4;5-(-5))=(-2;8) 

se på de sidste igen


Svar #2
20. august 2015 af pashtoon123 (Slettet)

Forstår ikke, hvordan du får 2a til (4;8) og ikke (4;6)

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. august 2015 af mette48 (Slettet)

det får jeg fordi jeg læser forkert :)


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.