Matematik

Grafer hurtig hjælp

21. august 2015 af Gym120 - Niveau: B-niveau
Hej er der ikke en sød sjæl, der kunne tænke sig at hjælpe mig med den vedhæftede opgave (blot opgave 1)
Det ville være en kæmpe hjælp - tak på forhånd.
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2015 af mathon

image.jpg


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. august 2015 af mathon

opgave 1:
       Du har
                      13=a\cdot 4+b
                      1=a\cdot (-2)+b    

løs ligningssystemet:

                      \begin{Bmatrix} 4a+b=13\\ -2a+b=1 \end{Bmatrix}


Svar #3
21. august 2015 af Gym120

Tusind tak! Gider du ikke at uddybe hvordan du kom frem til det? :-)

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. august 2015 af mathon

Ved at indsætte begge punkternes koordinater i linjens ligning y=a\cdot x+b

                                                           


Svar #5
21. august 2015 af Gym120

Tusind tak! :-) så det endelige svar er b=5 a=2 ?

Brugbart svar (0)

Svar #6
21. august 2015 af mathon

    Ja


Svar #7
21. august 2015 af Gym120

Tusind mange gange tak for hjælpen!! :-)

Skriv et svar til: Grafer hurtig hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.