Matematik

Rumfang af pyramidestubbe

24. august 2015 af oliversut (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej 

jeg skal finde arealet af en pyramidestub.

Oplysninger:

Højde= 25 cm

bredde= 40 cm

længde= 30 cm

Håber i kan hjælpe :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2015 af Soeffi

Det er ikke nok, hvordan lyder den rigtig?


Svar #2
24. august 2015 af oliversut (Slettet)

Her er hele opgaven

Vedhæftet fil:Shit.jpg

Svar #3
24. august 2015 af oliversut (Slettet)


V = 1/3 h * (G + g + kvadratroden af G * g)
bruger denne formel men for det forkerte facit...


Svar #4
24. august 2015 af oliversut (Slettet)

får*


Svar #5
24. august 2015 af oliversut (Slettet)

bruger den stor grundflade som 160 og den lille grundflade som 120


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. august 2015 af mathon

               V_{pyrstub}=\frac{1 }{3} h\left ( G+g+\sqrt{Gg} \right )

               V_{pyrstub}=\frac{1 }{3}\cdot (25\; cm)\left ( (40^2\; cm^2)+(30^2\; cm^2)+\sqrt{40^2\cdot 30^2\cdot cm^4} \right )


Brugbart svar (0)

Svar #7
24. august 2015 af Pyrros

#2
Her er hele opgaven

Udregn det vedhæftede:
Vedhæftet fil:image.gif

Svar #8
24. august 2015 af oliversut (Slettet)

Okay, tak for hjælpen :)


Brugbart svar (0)

Svar #9
24. august 2015 af Pyrros

#8
Okay, tak for hjælpen :)

Så lidt. :)

Skriv et svar til: Rumfang af pyramidestubbe

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.