Matematik

Sætte uden for parentes

26. august 2015 af Phil2992 (Slettet) - Niveau: C-niveau
Nogle der kan sætte følgende uden for parentes?

ax + ay
x^2 - 6x
x^2 - ax

Ville være en stor hjælp

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2015 af mathon

Man kan sætte en fælles faktor uden for parentes.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. august 2015 af mathon

ax + ay = a·x + a·y
x2 - 6x = x · x - x · 6
x2 - ax = x · x - x· a


Svar #3
26. august 2015 af Phil2992 (Slettet)

Kunne du give et eksempel? :)

Svar #4
26. august 2015 af Phil2992 (Slettet)

Mange tak :)

Skriv et svar til: Sætte uden for parentes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.